Rap amb poma i ceba al cava - Pa amb vi i sucre
Heu de preparar un sopar per celebrar Sant Jordi o bé teniu convidats el cap de setmana i no sabeu què fer? Què us sembla aquest rap amb poma i ceba al cava?
15772
post-template-default,single,single-post,postid-15772,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Rap amb poma i ceba al cava

Heu de preparar un sopar per celebrar Sant Jordi o bé teniu convidats el cap de setmana i no sabeu què fer?

Què us sembla aquest rap amb poma i ceba al cava?

Ingredients per a 4 persones

4 lloms de rap de 150 g

2 cebes

2 pomes

Julivert

50 g de pinyons

200 ml Oli d’oliva

Mantega

50 ml Vinagre balsàmic

200 ml de cava

Elaboració

  1. Començarem torrant els pinyons al forn durant 3 o 4 minuts a 160º
  2. Un cop els tinguem torrats els deixarem macerar en un bol amb l’oli d’oliva i el vinagre balsàmic.
  3. En un cassó amb una mica d’oli i mantega sofregirem la ceba tallada a la juliana a foc molt lent fins que estigui daurada; hi abocarem una mica de cava i ho deixarem coure fins que quedi ben confitada.
  4. En un altra cassó amb una mica de mantega hi posarem les pomes pelades i tallades a dauets, les deixarem coure 5 minuts i també hi abocarem una mica de cava. Ho deixarem coure a foc suau fins que estigui confitada.
  5. En una paella amb una mica d’oli saltarem el rap. Quan el tinguem daurat, el posarem en una safata per anar al forn i l’amanirem amb la barreja de pinyons, oli i vinagre que teníem reservada. Ho courem uns 5 minuts a 160 º
  6. Per emplatar, posarem una mica de ceba confitada al fons del plat, a sobre el rap amb els pinyons, els dauets de poma i una mica de julivert picat.
Etiquetes:
2 Comentaris
  • maria rosa
    Publicat el 19:27h, 23 novembre Respon

    que te que esta de mor

    • Sònia Berengueras
      Publicat el 07:26h, 25 novembre Respon

      Si, és molt bo, i a més trobo que és un plat que fa festa.
      Si el fas, ja em diràs com t’ha anat!

      Una abraçada,

      Sònia

Respondre a maria rosa Cancel·lar