Amanida de síndria i formatge feta
La síndria és una de les meves fruites preferides de l’estiu, dolça, refrescant i molt hidratant degut a l’alt percentatge d’aigua que conté.
Les nits caloroses d’estiu un parell de talls de síndria esdevenen un dels millors sopars.
Però no cal menjar la síndria sola; també en podeu fer un gaspatxo o sopa de síndria, o aquesta amanida de síndria i formatge feta. Una amanida també molt refrescant on combinen a la perfecció la dolçor de la sindría i el puntet salat i un pèl agre del formatge feta.
Ingredients
Síndria
Formatge feta
Fulles d’alfàbrega fresca
Pinyons
OOVE
Elaboració
- Primer de tot torrarem els pinyons en una paella o bé al forn. Només uns minuts, i vigilant de no cremar-los. Reservarem.
- Tallarem la síndria a daus, o bé en farem boletes amb un buidador.
- En una safata posarem els dauets de síndria, el formatge feta tallat a daus o bé esmicolat amb els dits, uns pinyons, unes fulles d’alfàbrega fresca picades i un raig d’OOVE.
Inhala
Publicat el 16:15h, 16 juliolFotos i receptes sempre espectaculars!!! Ens encanta!
Sònia Berengueras
Publicat el 21:47h, 19 juliolMoltes gràcies guapíssimes!!!