Carpaccio de figues - Pa amb vi i sucre
És temps de figues, i no em puc resistir de comprar-ne cada setmana. De petita no m’agradaven gens, i ara no pararia de menjar-ne! Amb les figues que he comprat aquesta setmana, n’he preparat un carpaccio amb parmesà, uns pinyonets torrats i una vinagreta feta amb el vinagre de cava rosé Castell Gardeny de Badia Vinagres, un vinagre afruitat que combina amb tot tipus d’amanides i inclús amb postres de fruites vermelles. Badia Vinagres és una empresa familiar i centenària dedicada des del 1908 a la producció de vinagres artesans de màxima qualitat. Penseu que a dia d’avui aquests mestre vinagrers ja van per la cinquena generació!
figues
15652
post-template-default,single,single-post,postid-15652,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Carpaccio de figues

És temps de figues, i no em puc resistir de comprar-ne cada setmana.

De petita no m’agradaven gens, i ara no pararia de menjar-ne!

Amb les figues que he comprat aquesta setmana, n’he preparat un carpaccio amb parmesà, uns pinyonets torrats i una vinagreta feta amb el vinagre de cava rosé Castell Gardeny de Badia Vinagres, un vinagre afruitat que combina amb tot tipus d’amanides i inclús amb postres de fruites vermelles.

Badia Vinagres és una empresa familiar i centenària dedicada des del 1908 a la producció de vinagres artesans de màxima qualitat. Penseu que a dia d’avui aquests mestre vinagrers ja van per la cinquena generació!

Ingredients per a 4 persones

12 figues coll de dama

Encenalls de parmesà

Rúcula

Pinyons

250 ml d’oli doliva

50 ml de vinagre de cava rosé Castell Gardeny de Badia Vinagres

Sal

Elaboració

  1. Primer de tot torrarem uns quants pinyons en una paella sense oli o bé al forn.
  2. En un bol hi posarem l’oli, el vinagre de cava rosé Castell Gardeny, una mica de sal i els pinyons torrats. Barrejarem bé i ho reservarem.
  3. Pelarem les figues i les tallarem a làmines ben fines i les anirem posant al plat, posarem uns quants encenalls de parmesà, amanirem amb la vinagreta i decorarem amb unes fulles de rúcula.
Etiquetes:
2 Comentaris
  • Rosa Maria
    Publicat el 22:17h, 16 agost Respon

    Bonissímas, m’encantat m’agradan molt les figues i la recepta m’agradat molt

  • M. Àngels Agullana
    Publicat el 01:14h, 17 agost Respon

    Provare de fer ho. Gràcies per la recepta. Un petó

Respondre a M. Àngels Agullana Cancel·lar