Croquetes de cigrons - Pa amb vi i sucre
Com ja sabeu es poden fer croquetes de qualsevol ingredient. Que ens ha sobrat rostit o carn d’olla, doncs a fer croquetes! Potser les més conegudes són les de pollastre, pernil, formatge, bacallà, ceps… totes boníssimes! No us han sobrat mai cigrons cuits i no sabeu què fer-ne? Doncs ja teniu una altra varietat de croquetes. I per què no donar-hi un toc oriental i arrebossa-les amb panko? Panko: pa ratllat japonés per arrebossar. Es pot trobar en supermercats asiàtics.
15879
post-template-default,single,single-post,postid-15879,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Croquetes de cigrons

Com ja sabeu es poden fer croquetes de qualsevol ingredient. Que ens ha sobrat rostit o carn d’olla, doncs a fer croquetes!

Potser les més conegudes són les de pollastre, pernil, formatge, bacallà, ceps… totes boníssimes!

No us han sobrat mai cigrons cuits i no sabeu què fer-ne? Doncs ja teniu una altra varietat de croquetes.

I per què no donar-hi un toc oriental i arrebossa-les amb panko?

Panko: pa ratllat japonés per arrebossar. Es pot trobar en supermercats asiàtics.

Croquetes de cigrons destacada

Ingredients per a 28 croquetes

1 ceba

250 g de cigrons cuits

½ l de llet

100 g de farina

50 g de maicena

3 rovells d’ou

Sal

Pebre

Nou moscada

3 clares

Panko

 

Elaboració

  1. En una cassola amb una mica d’oli sofregirem una ceba tallada ben petita fins que ens quedi ben rossa.
  2. Triturarem els cigrons.
  3. En un bol barrejarem amb un batedor la llet, la farina, la maizena, els 3 rovells, els cigrons triturats, la sal, el pebre i la nou moscada.
  4. Un cop ho tinguem tot ben barrejat ho abocarem a la cassola on tenim la ceba sofregida i ho anirem remenant sense parar fins que la massa espesseixi, comenci a fer bombolles i es desenganxi de les parets.
  5. Abocàrem la massa en una safata i la deixarem refredar.
  6. Un cop tinguem la massa feta, ja podem començar a donar forma a les croquetes, passar-les per les clares o ou batut i pel panko.
  7. Les fregirem en un cassó amb oli d’oliva i les posarem en paper absorben perquè deixin anar l’excés d’oli.
Etiquetes:
2 Comentaris
  • Anna
    Publicat el 13:33h, 23 novembre Respon

    Es poden congelar? Gràcies per endavant.

    • Sònia Berengueras
      Publicat el 07:27h, 25 novembre Respon

      Bon dia Anna!

      I tant que les pots congelar, i sempre va bé tenir-ne unes quantes al congelador.
      Quan les vulguis fer les treus una estoneta abans.

      Una abraçada,

      Sònia

Respondre a Anna Cancel·lar