Croquetes de cigrons
Com ja sabeu es poden fer croquetes de qualsevol ingredient. Que ens ha sobrat rostit o carn d’olla, doncs a fer croquetes!
Potser les més conegudes són les de pollastre, pernil, formatge, bacallà, ceps… totes boníssimes!
No us han sobrat mai cigrons cuits i no sabeu què fer-ne? Doncs ja teniu una altra varietat de croquetes.
I per què no donar-hi un toc oriental i arrebossa-les amb panko?
Panko: pa ratllat japonés per arrebossar. Es pot trobar en supermercats asiàtics.
Ingredients per a 28 croquetes
1 ceba
250 g de cigrons cuits
½ l de llet
100 g de farina
50 g de maicena
3 rovells d’ou
Sal
Pebre
Nou moscada
3 clares
Panko
Elaboració
- En una cassola amb una mica d’oli sofregirem una ceba tallada ben petita fins que ens quedi ben rossa.
- Triturarem els cigrons.
- En un bol barrejarem amb un batedor la llet, la farina, la maizena, els 3 rovells, els cigrons triturats, la sal, el pebre i la nou moscada.
- Un cop ho tinguem tot ben barrejat ho abocarem a la cassola on tenim la ceba sofregida i ho anirem remenant sense parar fins que la massa espesseixi, comenci a fer bombolles i es desenganxi de les parets.
- Abocàrem la massa en una safata i la deixarem refredar.
- Un cop tinguem la massa feta, ja podem començar a donar forma a les croquetes, passar-les per les clares o ou batut i pel panko.
- Les fregirem en un cassó amb oli d’oliva i les posarem en paper absorben perquè deixin anar l’excés d’oli.
Anna
Publicat el 13:33h, 23 novembreEs poden congelar? Gràcies per endavant.
Sònia Berengueras
Publicat el 07:27h, 25 novembreBon dia Anna!
I tant que les pots congelar, i sempre va bé tenir-ne unes quantes al congelador.
Quan les vulguis fer les treus una estoneta abans.
Una abraçada,
Sònia