Gots de cheesecake amb nabius i crumble - Pa amb vi i sucre
Després de vàries setmanes sense publicar, avui m’he decidit per un pastís de formatge, però no un de qualsevol, sinó un pastís de formatge en got. Aquest pastís no requereix forn, només heu de fer el crumble que amb pocs minuts el tindreu cuit; i si us voleu estalviar el crumble, també podeu posar una base de galetes triturades, menys feina impossible! Postres ràpides, senzilles i molt refrescants; ideals per aquests dies de calor!
15764
post-template-default,single,single-post,postid-15764,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Gots de cheesecake amb nabius i crumble

Després de vàries setmanes sense publicar, avui m’he decidit per un pastís de formatge, però no un de qualsevol, sinó un pastís de formatge en got.

Aquest pastís no requereix forn, només heu de fer el crumble que amb pocs minuts el tindreu cuit; i si us voleu estalviar el crumble, també podeu posar una base de galetes triturades, menys feina impossible!

Postres ràpides, senzilles i molt refrescants; ideals per aquests dies de calor!

Ingredients per a 4 persones

250 grs de formatge mascarpone

50 grs de nata muntada

25 grs de sucre

250 grs de nabius

60 ml d’aigua

50 grs de sucre

El suc de mitja llimona

50 g de farina

50 g d’ametlla molta

50 g de mantega

25 g de sucre

1 pessic de sal

Elaboració

  1. Començarem fent el coulis de nabius; posarem els nabius en un cassó amb l’aigua, el suc de mitja llimona i 50 grs de sucre. En el moment que comenci a bullir, ho deixarem 10 o 12 minuts a foc lent. Ho triturarem i ho deixarem refredar.
  2. Per fer el crumble, en un bol posarem la farina, la farina d’ametlla, el sucre, un pessic de sal i la mantega molt freda. Ho esmicolarem amb els dits i ho enfornarem sobre paper de forn a 200º fins que sigui ros.
  3. Barrejarem el formatge amb la nata montada i el sucre i ho guardarem a la nevera.
  4. Al moment de montar els gots, posarem una mica de crumble al fons, després una mica de formatge, una mica de coulis de nabius, tornarem a posar formatge i coulis de nabius i ho decorarem amb un grapat de nabius.

2 Comentaris
  • Rosa Maria
    Publicat el 18:59h, 29 desembre Respon

    Bona pinta ho faré,

    • Sònia Berengueras
      Publicat el 19:09h, 29 desembre Respon

      M’alegro que t’agradi, ho pots fer amb altra fruita també, com gerds per exemple, i quan n’és temporada, amb figues queda boníssim.

      Una abraçada,

      Sònia

Respondre a Sònia Berengueras Cancel·lar