Pa de pessic de llimona i coco - Pa amb vi i sucre
Abans no apreti massa la calor i el meu forn es posi en mode vacances fins al setembre, volia preparar aquest pa de pessic de llimona i coco. Tot i no que no sóc massa de coco, reconec que amb la llimona fan una molt bona combinació, i estic segura que aquest serà un dels pans de pessic que tornaré a fer en una altra ocasió. Així doncs, us deixo la recepta del que seria una altra versió del típic pa de pessic de iogurt, un pèl més atapeït, i que avui, dos dies després de fer-lo encara el trobo molt més bo (mentre escric aquesta recepta, n’estic menjant un trosset!)
pa de pessic, llimona, coco
17767
post-template-default,single,single-post,postid-17767,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Pa de pessic de llimona i coco

Abans no apreti massa la calor i el meu forn es posi en mode vacances fins al setembre, volia preparar aquest pa de pessic de llimona i coco.

Tot i no que no sóc massa de coco, reconec que amb la llimona fan una molt bona combinació, i estic segura que aquest serà un dels pans de pessic que tornaré a fer en una altra ocasió.

Així doncs, us deixo la recepta del que seria una altra versió del típic pa de pessic de iogurt, un pèl més atapeït, i que avui, dos dies després de fer-lo encara el trobo molt més bo (mentre escric aquesta recepta, n’estic menjant un trosset!)

 

 

Ingredients per a 8 persones

1 iogurt grec

3 mides de farina

2 mides de sucre

1 mida d’oli

3 ous

1 sobre de llevat royal

La ratlladura de pell d’una llimona

El suc d’una llimona

50 g de coco ratllat

Sucre llustre per decorar (opcional)

 

Elaboració

  1. Preescalfem el forn a 180º
  2. Batrem els ous amb el sucre fins que tripliquin el volum.
  3. Seguidament incorporarem el iogurt, l’oli, el suc de llimona , la ratlladura de llimona i el coco ratllat i barrejarem bé.
  4. Per últim incorporarem la farina tamisada juntament amb el llevat, i seguirem barrejant fins que quedi una massa ben llisa.
  5. Abocarem la massa en un motlle untat amb mantega i l’enfornarem durant 40 minuts aproximadament.
  6. El deixarem refredar sobre una reixeta i el decorarem amb sucre llustre.
Etiquetes:
1Comentari
  • Catalina Royo
    Publicat el 08:17h, 27 setembre Respon

    Bon día. Si dius que queda una mica atapaït, crec que milloraría en esponjositat si batessis les clares apart i les incorporessis després amb l’ ajut d’ una espàtula amb molta cura incorpirant aire amb moviments envolvents.
    Cordialment.
    Cati

Respondre a Catalina Royo Cancel·lar