Embolcall de carbassó, bacó i gambes - Pa amb vi i sucre
Aquest aperitiu el vaig treure fa molts anys de la revista Descobrir Cuines, i és un clàssic que faig en tots els dinars o sopars a casa amb amics i familia. Tot i que m’agrada sorprendre amb algun plat nou, aquest sempre hi és present. A més, també el podeu deixar preparat a la nevera i fregir-lo a l’últim moment!
15871
post-template-default,single,single-post,postid-15871,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Embolcall de carbassó, bacó i gambes

Aquest aperitiu el vaig treure fa molts anys de la revista Descobrir Cuines, i és un clàssic que faig en tots els dinars o sopars a casa amb amics i familia.

Tot i que m’agrada sorprendre amb algun plat nou, aquest sempre hi és present.

A més, també el podeu deixar preparat a la nevera i fregir-lo a l’últim moment!

Embolcall de carbassó i bacó destacada

Ingredients per a 4 persones

1 carbassó

8 gambes

8 talls de bacó

1 ou

Pa ratllat

Oli

 

Elaboració

  1. Agafarem el carbassó i amb una mandolina en farem làmines , han de ser fines perquè ens permetin d’enrotllar-los.
  2. A sobre de cada làmina de carbassó hi posarem un tall de bacó i una cua de gamba pelada, ho enrotllarem i hi clavarem un escuradents o broqueta.
  3. Ho passarem per ou batut i per pa ratllat i ho fregirem en un cassó amb força oli d’oliva.
  4. Seguidament posarem les broquetes en paper absorbent perquè deixin anar l’excés d’oli.
Etiquetes:
2 Comentaris
  • Maria Torres
    Publicat el 10:15h, 25 juny Respon

    Té molt bona pinta.

  • Rosa Maria
    Publicat el 19:08h, 09 novembre Respon

    Bonissimes

Respondre a Maria Torres Cancel·lar